İhsan Aras Ortaokulu

WEB https://ihsanarasortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Gnr.Tevfik Sağlam Caddesi No 115 Etlik / Keçiören / ANKARA
VİZYON : Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi.
MİSYON : Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış, milli kültürü ve insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanatsal duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireyler yetişmesine ortam ve imkan sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 07.50 - 19.20
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Ulus ve Sıhhiyeden Kuyuyazısı, Esertepe ve Ovacık Dolmuşları ile Kızılaydan 263, 284 ve 286 No´lu EGO ve Özel Halk Otobüsleri ile
Yerleşim Yeri : Okulumuz Etlik Mahallesi Gen. Dr. Tevfik Sağlam Caddesi üzerinde bulunmaktadır. Okulumuzun yanında Özel bir hastane ve Etlik Polis Merkezi bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçe Merkezine 5 km, İl Merkezine 8 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :